OEKO-TEX minősített bio pamut alapanyagokkal dolgozunk!

OEKO-TEX minősített bio pamut alapanyagokkal dolgozunk!

A minőség minden szempontból nagyon fontos egy fehérnemű esetében. Nem mindegy, hogy mi érintkezik folyamatosan a bőrrel, pláne az érzékeny felületeken. Számtalan bőr problémához és megbetegedéshez vezethet közép és hosszú távon a nem megfelelő fehérnemű viselése. Erről több nőgyógyász is írt már cikket.

A legfontosabb, hogy pamut fehérneműt viseljünk. Alsónemű, trikó és melltartó mind pamut alapanyagból legyen. Ezek a ruhaneműk érintkeznek biztosan a bőrrel közvetlenül.

Ezen felül még jobb, ha bio pamut alapanyagból készült fehérneműt viselünk. És itt van egy jó hírünk.

A Diána Fehérnemű fehér és fekete színű termékei bevizsgált OEKO-TEX Standard 100 organikus pamut alapanyagból készülnek több éve. Cégünk már 35 éve promótálja az egészséges fehérnemű viselet fontosságát és részünkről mindent megteszünk, vásárlóink ne csak kényelmes, de egészséges viseletet is hordjanak.

Ha minőségről beszélünk, természetesen többről van szó a megfelelő alapanyagnál. Fontos, hogy tartósak is legyenek a termékek. Több évtizedre visszanézve nagyon sok visszajáró vásárlónk beszél nekünk arról, hogy jól bírják fehérneműink a mosást, a rendszeres napi viseletet. Ez a megfelelő cérnákat és gumikat és összevarrást dícsérik. Az összevarrásért nagyszerűen képzett varrónőinket illeti a dícséret.

A minsőséghez hozzátartozik a kényelem is. A kényelmet pedig a megfelelő méretezésű szabásminták biztosítják. Ebben is élen járunk a hazai piacon, folyamatosan fejlesztjük szabásmintáinkat, hogy minden alkat számára tudjunk kényelmesen hordható termékeket tervezni és gyártani.

Bátran ajánljuk termékeinket mindenki számára, akinek értékeli a minőséget. Vagyis a jó alapanyagot, a tartósságot és kényelmes viseletet.